Intresseskapande blogg, sökmotoroptimering, ny design samt nytt publiceringssystem (lemoon). Det snabbväxande marintekniska företaget Berg Propulsion upplevde att deras relativt nya och snyggt designade webbplats i Flash inte gjorde den nytta de hoppats på. Dessutom ville de bättre utnyttja det sponsorskap som de har för Sveriges OS-seglare i Starbåt på webben. Under hösten har Skapa uppdaterat webbplatsens form, implementerat den i publiceringsverktyget lemoon och hjälpt Berg Propulsion att börja tänka sökmotorvänligt när det gäller alla deras aktiviteter i online media.

Deras nya webbplats är nu byggd för att vara lätt att sköta om samt för att vara attraktiv för besökare och sökmotorer. Den är också gjord för enkelt tillåta tillväxt i informationsmängd i samband att Berg börjar arbeta mer med aktuellt material.

För att bättre dra nytta av sitt sponsorskap och dessutom hjälpa OS-seglarna att synas har vi för Bergs räkning skapat en blogg som integreras med webbplatsen. Det skapar trafik och medialt intresse som gynnar både Berg Propulsion och seglarna.

Berg Propulsion har förbättrat sin webbnärvaro  under hela 2009 och är nu en spelare att räkna med på webben! Tillsammans jobbar vi nu vidare för att ytterligare förbättra kommunikationen, både internt och externt.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *