Nu är det dags igen…

Nu är det dags igen för trendseminarium på Världskulturmuseet tillsammans med Mindroute. Du har väl inte glömt att anmäla dig? Temat för seminariet är “Bli bäst på webben med hjälp av sociala medier”, vilket är något som angår det flesta företag idag och som får mer och mer uppmärksamhet i traditionell media.

Mer om dagens agenda kan du läsa om på vår seminariesajt www.trendseminarium.se. Där kan du också anmäla dig och dina kollegor, samt tipsa andra marknadsförare och beslutsfattare som du känner om seminariet. På så vis har du chans att vinna en iPod Nano av senaste modell och färg.

När? Torsdagen den 5e mars klockan 08.15. Inskrivning och frukost börjar 07.45. Avslutas ca kl.10.

Var? Världskulturmuseet i Göteborg, nära kommunala kommunikationer och parkeringsplatser.

Hur? Inspirerande och angeläget för dig som vill synas på webben och förbättra din kommunikation.

Har du några frågor så läser du mer på www.trendseminarium.se eller kontaktar mig sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav.jonsson@mindroute.com.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Artikeln har 1 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *