Nu är det ännu enklare att skicka nyhetsbrev med Connective

Vi uppdaterade nyligen Connective, vårt system för utskick av e-post, nyhetsbrev och annan digital kommunikation. Nu finns flera nya smarta funktioner som gör det enklare för dig att hantera utskick, mottagarlistor och statistik.

Bestäm när du vill skicka ditt nyhetsbrev – låt systemet sköta resten
Vilken dag och tid ett utskick görs kan vara av stor betydelse, för att underlätta den hanteringen så kan man nu ange datum och tid för ditt nyhetsutskick. Du behöver alltså inte längre logga in för att skicka ditt nyhetsbrev. Bestäm bara tid för utskicket och låt sedan systemet sköta det åt dig – smidigt och enkelt! Du kan naturligtvis ändra tid och/eller datum för ditt utskick fram till att utskicket har gjorts.

Behandla statistiken i Excel – dela enklare resultaten med dina kollegor
Med Connective får du detaljerad statistik och information om varje utskick. Nu kan du exportera statistiken från Connective till Excel. Det innebär att du enklare kan behandla statistiken, skapa rapporter och dela resultaten med andra. Connective hanterar nu även adresslistor i det nyare .xlsx-formatet.

Spara ner utskickets mottagarlist på din dator för framtida utskick
Ofta kombinerar man olika listor och/eller skriver in e-postadresser manuellt i ett nyhetsbrev. Med en ny smart funktion kan du nu exportera ut hela adresslistan för nyhetsbrevet. Du kan alltså enkelt återanvända adresslistan inför nästa nyhetsbrev. Du kan även exportera ut nya mottagarlistor baserat på de mottagare som inte öppnat ett nyhetsbrev.

Har du frågor kring e-postmarknadsföring eller vill veta mer om Connective? Tveka inte att höra av dig till oss!

Joel och Sara

  • Solution Architect

Jag tycker det är både intressant och roligt att få lov att bena ut det bästa sättet att bygga ett system för att uppnå den bästa affärsnyttan, mest stabila och skalbara lösningen utifrån kundens behov och budget. Även om teknik och programmering upptar mycket av min arbetstid är det viktigt för mig att de val man gör alltid utgår från hur systemet skall användas och fungera, inte tvärtom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *