Den 16 februari är det dags för världens mobiljättar att visa upp vad som står på programmet för 2009. Oundvikligt höjs också “vill ha”-begäret hos oss konsumenter som sitter med en telefon av förra årets snitt.

I år har det sipprat ut information om en hel del intressanta produkter och tjänster som kommer att presenteras i Barcelona mellan den 16-19 februari.

Förutom en hel del produktlanseringar kan man se fram emot talare som Chris DeWolfe från MySpace, Steve BAllmer från Microsoft, Ralph de la Vega från AT&T och inte minst Kevin Spacey.

Microsoft kommer att presentera tjänsten My Phone som hjälper dig att synkronisera mobilinnehåll på webben, dela foton, göra kontakter etc. nåbara från webben m.m. Läs mer…

Nokia kommer både att presentera nya produkter (Nokia E75) och tjänster (Symbian App Store). Ser spännande ut även för en icke inbiten Nokia-användare.

SonyEricsson har ett par trevliga lurar i sin monter där W395 Walkman ser mer intressant ut än C903 Cybershot.

Android-telefoner hoppas vi få se från Huawei, General Mobile, Archos, E28, LG, HTC m.fl.

Palms PRE bara måste få en GSM-version presenterad!

LG har redan släppt info om KM900:an

Samsung kommer nog lansera sin Ultra Touch S8300 med uppgraderat gränssnitt.

Till sist hoppas vi att HTC kan bekräfta något från den läckta roadmapen, så att man på allvar kan börja drömma om en HTC Touch HD Pro.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *