Microsoft märker av den hårda konkurrensen i användandet olika internetbrowsers. Firefox, Opera och Safari blir allt mer populära. Internet Explorer 8 har inte blivit den hit som Microsoft hoppades på så nu försöker man locka till sig fler användare genom att anordna en tävling, där första priset är $10.000!!För att kunna delta i tävlingen måste man ha Internet Explorer 8 installerat på sin dator. Har man inte det påstår Microsoft att man inte kommer att hitta de ledtrådar som krävs.

Så här gör du för att delta i skattjakten:

1. Ladda ner Internet Explorer 8 (om du inte redan har den installerad på din dator)

2. Följ @tengrand_IE8 via Twitter för att få ta del av de dagliga ledtrådarna. Dessa ledtrådar kommer att skickas ut med jämna mellanrum från och med fredagen den 19 juni.

3. Använd ledtrådarna för att hitta de 10.000 dollar som är gömda!

Den första som hittar skatten får behålla den!

Mer information om tävlingen finner du här: https://www.tengrandisburiedhere.com (var beredd på att sidan kan vara överbelastad)

Uppdaterad info:
I det finstilta står följande: “Entry is open to Australian residents aged 16 years and over only” (Det är nog många som kommer att installera IE8 utan att veta om detta).

Ett mycket smart sätt att kommunicera via Social Media där man sprider budskapet som en löpeld via Twitter och sedan “tvingar” användare använda en produkt för att få sitt pris.

I skrivandets stund är det 1848 personer som följer Tengrand_IE8 via Twitter.

  • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *