Nu har vi avklarat första seminariet för året på Världskulturmuseet, det andra sedan i november. Jag vill gärna tacka alla trevliga, glada och inspirerande människor för besöket och hoppas ni återvänder i maj då vi kör nästa omgång.

Vi började redan klockan 07.45  med goda smörgåsar och kaffe och lagom till klockan 8.15 hade hela 30 glada besökare anlänt och vi drog igång. Första talare var Erik Ekholm som pratade om webbens sociala medier och hur du som företagare och markandsförare kan utnyttja dem. Vad ska du tänka på? Hur spinner du ditt nät för besökaren? Nästa talare var den alltid lika inspirerande Rickard Hansson från Mindroute och Incentive. Han berättade om hur internkommunikation kan förändras, förbättras och öka i värde med de moderna verktyg och modeller som finns.

Det känns riktigt roligt och givande att få anordna seminarier som är så välbesökta och positiva som detta! Ni som kom och besökte oss idag får gärna lämna respons på www.trendseminarium.se/feedback. Samtidigt har ni chansen att vinna fina priser i vår utlottning…

Vill du veta mer om agendan för seminariet, kolla in vilka som var där eller läsa lite av den respons vi fått så besök www.trendseminarium.se, där all information finns. Den sajten kommer vi naturligtvis att använda även nästa gång, så håll utkik när nästa seminarium dyker upp så att du kan anmäla dig och dina kollegor!

Vill du att jag sätter upp dig på listan över intresserade nu så lämna en kommentar i fältet nedan eller e-posta mig på sofia.bjorsander@skapa.se. Obs! I maj kommer vi även att genomföra ett trendseminarium i Malmö.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *