Tack alla som besökte Minc i Malmö i morse! Det var en trevlig och spännande morgon med webbtrender och internkommunikation i fokus. Många bra frågor besvarades och nya tankar väcktes. Vi ser fram emot att få fortsätta diskussionerna i vår wiki (gå gärna in och ändra och kommentera), i vårt Twitterflöde eller här på Skapa.se.

Precis som jag och mina vänner nämnt tidigare så är det väldigt roligt att vara organisatör och arrangör när responsen är så fin. Jag tror och hoppas att ni fått ut mesta möjliga valuta under de två frukostmöten vi genomfört!

Alla ni som är intresserade av ett möte, en fördjupad diskussion eller länkar skall inte tveka på att kontakta någon av oss på Skapa eller Mindroute. Kanske vill du få med dina kollegor på tåget? I så fall hjälper vi gärna till!

Lyckliga vinnare av en var sin iPod Nano från Apple blev Evelina Olofsson från Stena Fastigheter och Veronica Nilsson från Sydsvenskan. Stort grattis till er båda från oss!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *