Marknadsföring i sociala medier och marknadsföring med hjälp av attraktionskraft är här för att stanna. Det är inte längre en fråga OM man ska göra en utökad satsning online utan NÄR. Vi på Skapa ser att företag är mycket intresserade och sugna på hur de sociala mediekanalerna kan hjälpa dem i deras utveckling och marknadsföring. Vad passar då bättre än att besöka Skapas uppskattade Trendseminarium för att få reda på mer?

Inbound marketing och marknadsföring i de sociala medierna är ofta mer komplext än att starta upp ett Twitterkonto eller skapa en fan-sida på Facebook.
Innan man börjar med de små taktiska greppen behöver man en övergripande strategi som ger svar på varför vi gör detta, för vem gör vi det och hur gör vi det på bästa sätt.

Skapa kan leverera lösningar för såväl större strategiska insatser för er organisation som mindre workshops som täcker in exempelvis sökmotoroptimering, SEO.

Genom att få en strategisk plan för er online-kommunikationssatsning samt utbildning i verktyg och tekniker som realiserar strategin får ni en utmärkt plattform som kan ge fler besökare på webbplatsen, en ökad kommunikation via sociala medier och en större synlighet på Internet.

Jag rekommenderar er att anmäla er till det kostnadsfria frukostseminariet  som anordnas i september eller kontakta oss för att få hjälp med er satsning på ny webbplats, strategi för online-kommunikation eller en inspirerande och lärorik workshop.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *