Läkare utan gränser får Skapas julgåva

Bilden visar Annas Julafton tillsammans med invånarna i byn Boguila i Centralafrikanska Republiken.

Skapa skänker i år pengar till Läkare utan gränser istället för att köpa julgåvor till våra kunder och partners. De gör ett fantastiskt jobb och vi hör ofta om dem som de första på plats när en katastrof har inträffat. Men de gör också ett fantastiskt arbete i regioner med pågående katastrofer utanför medias strålkastaljus.

Vi har tidigare skänkt pengar till dem i samband med katastrofer som exempelvis vid jordbävningen i Haiti och översvämningarna i Burma. I fallet med Burma stod många hjälporganisationer handfallna vid gränsen och släpptes inte in av den burmesiska regimen. Läkare utan gränser vad redan på plats innan katastrofen och lyckades få in personal utan att fråga om lov. Det (= resultatorienterade!) gillar vi skarpt.

Läkare utan gränser har ett antal spännande bloggar från sina medarbetare på plats. Jag råkade fastna på Anna Darelius blogg från Centralafrikanska Republiken. Läs gärna Anna Darelius bloggartiklar i länken här nedan. Inte bara utför hon viktig sjukvård, hon är en sjukt bra skribent också!

Läs Anna Darelius blogg från hennes arbete för Läkare utan gränser i Centralafrikanska Republiken.

God Jul!

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *