Kunden bestämmer – det gillar vi!

Här är en tävling där kunderna bestämmer vem som ska vinna! Vi reagerade positivt när vi läste om tävlingen. Det var just detta att det inte var en jury som avgjorde tävlingsresultatet, som gjorde att vi ville vara med i Resumés tävling Kundens Bästa Byrå. Vi har ofta haft känslan med olika typer av reklamtävlingar att det finns en stark känsla av inbördes beundran i juryarbetet. Som en aktör med kunder och projekt som i dessa sammanhang av jurys kan anses vara “tråkiga” som WirelessCar, Frico, Avinode, ABB, Cardo Flow Solutions, Eka Chemicals, HemoCue, Berg Propulsion och TTS Marine , kan det vara svårt att få en jurys uppmärksamhet. Men vi tycker den här typen av kunder är hur spännande som helst! De är ofta starka världsledande aktörer inom sina respektive branscher. Och vi får äran att ta fram analyser, strategier och lösningar som hjälper dem att utvecklas ännu bättre.

Vi samlade ihop en lista på kunder som vi arbetar med nu och skickade in till Resumé. Sedan har Resumé och Novus intervjuat dem om Skapa. Vi gjorde ett så pass bra intryck att vi nu är nominerade till tävlingen där vinnaren presenteras på måndag den 30:e maj. Vi vill tacka våra kunder som pratat så väl om oss! Vi hoppas att det räcker till en vinst på måndag.

Här är en artikel om Skapa som Resumé har lagt ut på sin webbplats:
https://www.resume.se/nyheter/2011/05/23/kunden-bestammer-det-gilla/

Här kan du läsa mer om tävlingen Kundens Bästa Byrå 2011:
https://resume.se/event/kbb2011/

Har du någon tanke om reklambyråtävlingar som du vill dela med dig av?
Håller du med vårt resonemang ovan eller tycker du precis tvärtemot? Skriv
en kommentar här nedanför, så tar vi en diskussion om det!

Med vänlig hälsning
Erik

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *