Hitta ossSkapa AB

Box 3116
400 10 Göteborg
Besöksadress: Kungsportsavenyen 21

031-30 111 50

info@skapa.se

Hitta hit

 


Medarbetare

Vi på Skapa gillar det vi gör och trivs tillsammans. Vår medarbetarskara utgör en blandning kreatörer, tekniknördar, strateger, träningsnarkomaner, kommunikatörer, äventyrare och marknadsförare. Men en sak har vi gemensamt. Vi älskar digital kommunikation.

Erik Ekholm

Erik Ekholm

CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder – speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans.
031-30 111 50 / 0705-53 21 32
erik.ekholm@skapa.se

Annika Ekholm

Annika Ekholm

Marketing Manager

Jag brinner verkligen för det här jobbet och de utmaningar vi ställs inför. På många sätt är det som att leva sin dröm. Att få bekräftelse på att vi varit delaktiga i att utveckla våra kunders affärer är en otrolig lön för mödan. Ingenting går upp mot nöjda kunder!
0709-40 92 61
annika.ekholm@skapa.se

Joel Lundh

Joel Lundh

Solution Architect

Jag tycker att det är både intressant och roligt att bena ut det bästa sättet att bygga ett system för att uppnå den största affärsnyttan och den mest stabila och skalbara lösningen, utifrån kundens behov och budget. Även om teknik och programmering upptar mycket av min arbetstid, är det viktigt för mig att de val som görs alltid utgår från hur systemet ska användas och fungera – inte tvärtom.
0709-77 82 03
joel.lundh@skapa.se

Kajsa Owenede

Kajsa Owenede

Content Marketing Specialist

En riktigt bra text berör människor och får dem att agera.  Som copywriter skapar jag innehåll som ger er toppresultat på Google, driver nya besökare till er webbplats och får era kunder att stanna – känna – och agera. Med ett stort intresse för text och digital kommunikation ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.
 0704-95 94 27
kajsa.owenede@skapa.se

Magnus Hauge

Magnus Hauge

Solution Architect

Jag har alltid haft ett stort teknikintresse och genom yrkeslivet har detta lett mig till att få arbeta med olika delar av tekniken som jag verkligen brinner för, både på server – och klientsidan. Det är väldigt spännande att vara med i alla faser av ett projekt och få en nära kontakt med kunderna, deras produkter och tjänster.

I dagens samhälle med mycket information och olika tekniska plattformar gäller det att hitta de redskap och metoder som passar bäst för ändamålet. Vi hjälper er gärna med detta!
0709-77 82 70
magnus.hauge@skapa.se

Hektor Askling

Hektor Askling

Content Marketing Specialist

Som copywriter på Skapa hjälper jag dig att skriva och nå ut med intresseväckande, relevanta och kärnfulla texter. Med rätt innehåll på rätt plats når du nya kunder, och får dina befintliga att intressera sig ytterligare för din verksamhet. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och nyfikenhet för att på så sätt stärka och vässa din digitala kommunikation.

0706-985 996
hektor.askling@skapa.se