Hitta ossSkapa AB

Odinsgatan 10
411 03 Göteborg
031-30 111 50

info@skapa.se

Hitta hit

 


Medarbetare

Vi på Skapa gillar det vi gör och trivs tillsammans. Vår medarbetarskara utgör en blandning kreatörer, tekniknördar, strateger, träningsnarkomaner, kommunikatörer, äventyrare och marknadsförare. Men en sak har vi gemensamt. Vi älskar digital kommunikation.

Erik Ekholm

Erik Ekholm

CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder – speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans.
031-30 111 50 / 0705-53 21 32
erik.ekholm@skapa.se

Lars Andersson

Lars Andersson

Chief Digital Strategist

Det mesta handlar egentligen om kommunikation mellan människor. Om man förstår vem man kommunicerar med och vad som intresserar dem är förutsättningarna lovande. Om man dessutom vet vad man vill säga och uppnå har man god chans för att lyckas. Den sista ingrediensen är förståelse för sättet dialogen sker på samt ett kreativt och långsiktigt grepp. I min roll som digital strateg kan jag hjälpa er med detta för att på bästa sätt utveckla er digitala närvaro!
0709-73 17 63
lars.andersson@skapa.se

Annika Ekholm

Annika Ekholm

Marketing Manager

Jag brinner verkligen för det här jobbet och de utmaningar vi ställs inför. På många sätt är det som att leva sin dröm. Att få bekräftelse på att vi varit delaktiga i att utveckla våra kunders affärer är en otrolig lön för mödan. Ingenting går upp mot nöjda kunder!
0709-40 92 61
annika.ekholm@skapa.se

Joel Lundh

Joel Lundh

Solution Architect

Jag tycker att det är både intressant och roligt att bena ut det bästa sättet att bygga ett system för att uppnå den största affärsnyttan och den mest stabila och skalbara lösningen, utifrån kundens behov och budget. Även om teknik och programmering upptar mycket av min arbetstid, är det viktigt för mig att de val som görs alltid utgår från hur systemet ska användas och fungera – inte tvärtom.
0709-77 82 03
joel.lundh@skapa.se

Kajsa Owenede

Kajsa Owenede

Content Marketing Specialist

En riktigt bra text berör människor och får dem att agera.  Som copywriter skapar jag innehåll som ger er toppresultat på Google, driver nya besökare till er webbplats och får era kunder att stanna – känna – och agera. Med ett stort intresse för text och digital kommunikation ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.
 0704-95 94 27
kajsa.owenede@skapa.se

Magnus Hauge

Magnus Hauge

Solution Architect

Jag har alltid haft ett stort teknikintresse och genom yrkeslivet har detta lett mig till att få arbeta med olika delar av tekniken som jag verkligen brinner för, både på server – och klientsidan. Det är väldigt spännande att vara med i alla faser av ett projekt och få en nära kontakt med kunderna, deras produkter och tjänster.

I dagens samhälle med mycket information och olika tekniska plattformar gäller det att hitta de redskap och metoder som passar bäst för ändamålet. Vi hjälper er gärna med detta!
0709-77 82 70
magnus.hauge@skapa.se

Magnus Askling

Magnus Askling

Content Marketing Specialist

Som copywriter på Skapa hjälper jag dig att skriva och nå ut med intresseväckande, relevanta och kärnfulla texter. Med rätt innehåll på rätt plats når du nya kunder, och får dina befintliga att intressera sig ytterligare för din verksamhet. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och nyfikenhet för att på så sätt stärka och vässa din digitala kommunikation.

0706-985 996
magnus.askling@skapa.se

Laura Åkerblom

Laura Åkerblom

Content Marketing Specialist

Företagsblogg och sociala medier är numera vanligare än någonsin. Men i dagens moderna värld av snabb kommunikation och djärva åsikter, är organisationer ibland lite väl ivriga att publicera vilka ord som helst – utan att fundera över syfte eller eventuella påföljder.

Det är mitt jobb att se till att ditt content inte bara är välskrivet, men även fängslande och relevant. Ungefär som en ordfe, helt fokuserad på att locka rätt sorters besökare till ditt innehåll och säkerställa att de återkommer om och om igen.

0730 – 83 82 80
laura.akerblom@skapa.se

Wilmar Arias

Wilmar Arias

Full-Stack Developer

Jag gillar att jobba mitt i den digitala utvecklingen, och att bygga snabba och stabila system som möter kundens behov. Som utvecklare siktar jag ständigt på att genom digitalisering och automatisering göra det enklare för användarna, och lösa problem som tidigare har varit svåra att hantera. Mitt mål är helt enkelt att skapa en så bra och smidig lösning som möjligt för dig som kund.

070-6384109
wilmar.arias@skapa.se