Hitta ossSkapa AB

Odinsgatan 10
411 03 Göteborg
031-30 111 50

info@skapa.se

Hitta hit

 


Medarbetare

Vi på Skapa gillar det vi gör och trivs tillsammans. Vår medarbetarskara utgör en blandning kreatörer, tekniknördar, strateger, träningsnarkomaner, kommunikatörer, äventyrare och marknadsförare. Men en sak har vi gemensamt. Vi älskar digital kommunikation.

Erik Ekholm

Erik Ekholm

CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder – speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans.
031-30 111 51 / 0705-53 21 32
erik.ekholm@skapa.se

Lars Andersson

Lars Andersson

Chief Digital Strategist

Det mesta handlar egentligen om kommunikation mellan människor. Om man förstår vem man kommunicerar med och vad som intresserar dem är förutsättningarna lovande. Om man dessutom vet vad man vill säga och uppnå har man god chans för att lyckas. Den sista ingrediensen är förståelse för sättet dialogen sker på samt ett kreativt och långsiktigt grepp. I min roll som digital strateg kan jag hjälpa er med detta för att på bästa sätt utveckla er digitala närvaro!
031-30 111 53 / 0709-73 17 63
lars.andersson@skapa.se

Annika Ekholm

Annika Ekholm

Marketing Manager

Jag brinner verkligen för det här jobbet och de utmaningar vi ställs inför. På många sätt är det som att leva sin dröm. Att få bekräftelse på att vi varit delaktiga i att utveckla våra kunders affärer är en otrolig lön för mödan. Ingenting går upp mot nöjda kunder!
031-30 111 52 / 0709-40 92 61
annika.ekholm@skapa.se

Pierre Bendayan

Pierre Bendayan

Art Director

Jag är Art Director med totalt fokus på online-media. Det innebär att interaktion och gränssnitt står i centrum. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt för ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för besökarens upplevelse. Oavsett vad ditt företag sysslar med, så värderas verksamheten utifrån hur den presenteras – idag kanske mer än någonsin. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar sig besökaren vidare.
031-30 111 54 / 0709-77 82 14
pierre.bendayan@skapa.se

Joel Lundh

Joel Lundh

Solution Architect

Jag tycker att det är både intressant och roligt att bena ut det bästa sättet att bygga ett system för att uppnå den största affärsnyttan och den mest stabila och skalbara lösningen, utifrån kundens behov och budget. Även om teknik och programmering upptar mycket av min arbetstid, är det viktigt för mig att de val som görs alltid utgår från hur systemet ska användas och fungera – inte tvärtom.
031-30 111 59 / 0709-77 82 03
joel.lundh@skapa.se

Kajsa Owenede

Kajsa Owenede

Copywriter

Ett riktigt bra text berör människor och får dem att agera. Som copywriter hjälper jag er skapa ett relevant innehåll, synliggöra det i digitala medier och väcka känslor hos er målgrupp. Med ett brinnande intresse för språk, text och kommunikation ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.
031-30 111 57 / 0704-95 94 27
kajsa.owenede@skapa.se

Emelie Dahl

Emelie Dahl

Copywriter

Jag är övertygad om att väl valda ord kan påverka mycket till det bättre. Ord som skapar engagemang, förståelse och handling hos den som läser. Som copywriter hjälper jag er att skapa innehåll med eran röst, med budskap som möter målgruppens behov och gör nytta- både för er och för era kunder.
0735 – 15 53 38
emelie.dahl@skapa.se

Louise Benzow

Louise Benzow

Copywriter

För mig handlar skrivandet om att vara kreativ från början till slut. Att kunna inspirera, påverka och förändra beteenden genom text är för mig både en spännande och rolig process. Genom att fokusera på content marketing gör man det möjligt för målgruppen att söka upp texten själv, inte tvärtom. Som copywriter ser jag fram emot att synliggöra er och era behov på webben, och därmed göra er digitala kommunikation ännu bättre.
031-301 11 56 / 0708- 80 75 96
louise.benzow@skapa.se

Magnus Hauge

Magnus Hauge

Solution Architect

Jag har alltid haft ett stort teknikintresse och genom yrkeslivet har detta lett mig till att få arbeta med olika delar av tekniken som jag verkligen brinner för, både på server – och klientsidan. Det är väldigt spännande att vara med i alla faser av ett projekt och få en nära kontakt med kunderna, deras produkter och tjänster.

I dagens samhälle med mycket information och olika tekniska plattformar gäller det att hitta de redskap och metoder som passar bäst för ändamålet. Vi hjälper er gärna med detta!
0709-77 82 70
magnus.hauge@skapa.se

Magnus Askling

Magnus Askling

Copywriter

Som copywriter på Skapa hjälper jag dig att skriva och nå ut med intresseväckande, relevanta och kärnfulla texter. Med rätt innehåll på rätt plats når du nya kunder, och får dina befintliga att intressera sig ytterligare för din verksamhet. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och nyfikenhet för att på så sätt stärka och vässa din digitala kommunikation.

0706-985 996
magnus.askling@skapa.se