Tag Galaxy
Att hitta bilder på internet är som att vara ett litet rymdskepp i en stjärnfull galax lång lång bort. Hur ska du någonsin lyckas hitta det du söker i denna kosmos av sökord/taggar?

Det är nu du behöver en reseguide…

Tag galaxy är precis den reseguide du behöver. Här finner du ett universum av bilder fån Flickr som är kategoriserade på etikettnamn/taggar.

Låt säga att du vill hitta bilder med etikettordet “Apple”. Skriv in “apple” och det blir en brinnande sol som i sin omloppsbana innehåller relaterade etikettord som, “fruit”, “laptop”, “macintosh” osv.

Klicka på fler planeter runtom och du adderar fler sökord till ditt urval (“apple+macintosh” etc). Vill du se alla fotografier som har just den eller de etiketter som du sökte på så klickar du direkt på solen. Alla bilderna visas på en roterande sfärisk planet och du zoomar in dem en och en genom att klicka på dem.

Annorlunda och samtidigt roligt. 
Sätt dig framför spakarna och prova själv: https://www.taggalaxy.de/

  • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *