Instagram för Android

Den omåttligt populära fotoappen Instagram med sina 15 miljoner användare har funnits installerad i min iPhone sedan en lååång tid tillbaka. Det är faktiskt en av mina favoritappar där mycket av anledningen beror på dess enkelhet; “Ta ett kort – lägg på effekt – dela med vänner”.

Androidanvändare har länge suktat efter en version för sina telefoner. Nu är väntan snart över för dig, för just nu så kan du anmäla ditt intresse och bli en av de första som får tillgång till den nya versionen av Instagram för Android.

Det enda du behöver göra är att ange din mailadress på följande webbsida: https://instagr.am/android/

Instagram för Android

Statistik – Infographics för Instagram

I min förra artikel skrev jag om hur användandet av infographics blir alltmer populärt. Här kommer därför lite imponerande statistik om just Instagram, i infographics-form på hela 2610 pixlars höjd 🙂
Infographics för Instagram

 • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Artikeln har 3 kommentarer

 1. Daniela Ferm Svara

  Grymt, tack för tipset – signade såklart upp direkt. Har iPhoneappen i min iPad för att kunna följa folk, men iPad har ju som bekant ingen vettig kamera… :-s

  • Pierre Svara

   Varsågod Daniela!
   Nya iPad har kamera så det kanske är dags för en uppgradering? 😉
   /Pierre

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *