Inspireras av andra varumärkens logotypeförändringar

Här kommer ett tips på en webbsajt för de som, liksom jag, är intresserade av grafisk design i alla dess former.

Brand new är en blogg med enda syfte att presentera uppdaterade grafiska profiler och logotyper för kända och mindre kända varumärken.

Inspireras

En kul inspirationskälla som dessutom ger information om vilken byrå som står bakom förändringen.

Eftersom besökare själva kan bidra med tips och egna uppdrag de utfört, så finns det gott om företag och logotyper som du förmodligen aldrig hört talas om tidigare. Men, det blir inte mindre roligt och inspirerande att kolla på för det. 🙂

En del av de nya grafiska profilerna har dessutom fördjupande information. I fördjupningen kan man bland annat kan läsa mer om hur man rent historiskt har förändrat varumärkets identitet.

Kodak är ett bra exempel på hur det kan se ut:

Besök Brand new 

  • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *