Information om Skapa – vi är på plats och hjälper er gärna

Här kommer lite kort information om hur vi på Skapa arbetar för att hantera situationen med det nya Corona-viruset. Vi har idag ingen indikation på att någon av oss eller våra anhöriga drabbats av viruset. Vi är i full gång med alla våra projekt och arbetar som vanligt, om än med en del nya rutiner på plats.

Vi vill gärna ta vårt samhällsansvar och som en enkel åtgärd för att minska risken för smittspridning kommer vi den närmaste tiden att föreslå att vi har våra möten via Teams, Skype eller liknande tjänst. I dessa kanaler träffas vi förstås gärna och ofta.

I dagsläget arbetar vi som vanligt från Skapa-kontoret. Om det skulle bli aktuellt, är vi dock väl förberedda för att kunna arbeta vidare hemifrån med oförminskad styrka. Oavsett var vi arbetar så kan du nå oss på samma telefonnummer och mailadresser som vanligt (se vår Kontakt-sida) och det bör inte påverka vårt samarbete med våra kunder och leverantörer på något sätt. Vi följer också de råd och anvisningar som myndigheterna föreslår och anpassar våra rutiner därefter.

I den situation som vi alla befinner oss i nu, så kanske det är viktigare än någonsin att vårda sitt varumärke och kommunicera aktivt via webben, sociala medier och i utskick. Säg till om ni behöver mer hjälp av oss med att kommunicera mer med era kunder, leverantörer eller medarbetare. Det kan vara fler artiklar, kundcase, videofilmer, pressreleaser, mailutskick och liknande. Det kan också vara material i olika former för att täcka upp för uteblivna mässor, konferenser, säljbesök, mm.

Har ni några frågor eller behov som vi kan hjälpa till med, så tveka inte att höra av er. Vi hoppas att situationen snart ser bättre ut, att vi alla håller oss friska och att vi kan träffas som vanligt igen.

Våra varmaste hälsningar,
Erik & vännerna på Skapa.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *