IHM People i bloggformat

IHM Business School har en stor och engagerad grupp av alumnistudenter, det vill säga före detta studenter som numera är ute i arbetslivet. Det är en viktig grupp för IHM att behålla kontakten med över tid, och därför är det viktigt med särskilt riktad kommunikation som passar deras intressen och arbetsliv. Ett steg i den riktningen var när IHM i början av 2009 lanserade det tryckta magasinet IHM People för alumni och som nu har blivit ett online magasin.

Genom att återanvända informationen från tidningen och utveckla den på Internet ökar värdet och nyttan av det tryckta magasinet, vilket IHM tidigt insåg och satsade ytterligare tillsammans med oss. Vi föreslog en bloggbaserad webbplats med WordPress som administrationsverktyg, vilket passar perfekt för just det här ändamålet.

Utdrag ur IHMs pressmeddelande 24/4:

I vårt nya online magasin vill vi inspirera dig genom artiklar och framgångshistorier, dela med oss av kunskap från våra föreläsare och lärarkollegor och ge tips vi hoppas kan hjälpa dig göra bättre affärer. Vi uppdaterar innehållet kontinuerligt men kommer att påminna dig via denna löpsedel (nyhetsbrevet, Skapas anm). “

På bloggen www.ihmpeople.se finns utrymme för annonsörer, puffar för särskilt intressanta artiklar under “IHM Gillar” samt aktuellt och krönikor av olika slag. Både designen och det redaktionella utrymmet ger utrymme för flera olika intresseområden och artiklar som lockar besökare genom sökmotorer.

Bloggverktyg som WordPress som CMS är idag relativt spritt och accepterat i både små och stora företag som komplement till företagswebb. Förutom vår egen webbplats har vi tidigare bla skapat en hemsida med WordPress som publiceringsverktyg för mode- och livsstilsmagasinet Demo Magazine.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *