I flera år har jag sökt efter någon riktigt bra lösning för headset till mina mobiler. Jag pratar en del i min mobil, speciellt nu sedan vi har gått över till Telenors mobilväxel. Men jag har haft problem att hitta någon bra lösning för handsfree/headset. Jag har varit igenom Nokias och Ericssons sortiment, men de har krånglat hela tiden.

Äntligen har jag en lösning i form av Jabra JX10 Cara. Designad av Jacob Jensen, väcker den ett sådant habegär hos min 8-åriga dotter, att jag får hålla hårt i den när hon är i närheten.

När jag i vintras lyfte ut min sovande son ur bilen såg jag hur det blinkade blått nere i is-sörjan vid mina fötter. Jag stack ner handen och fick tag i min Jabra och tänkte att det var en kort användning jag fick med den. Men den har fortsatt att fungera klockrent.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *