Hur skyldig är du till de sju digitala dödssynderna?

Vi är väl alla mer eller mindre skyldiga till att spendera lite för mycket tid online. Ibland går det kanske utöver de viktigare sakerna i livet – socialt umgänge med vänner, familjekvällen eller frukostmötet. Det är ibland lätt att glömma bort världen runt oss, vi sugs in i den digitala världen som för stunden är mer underhållande, föränderlig och intressant.

Men hur beter vi oss egentligen i den digitala världen? Är det lättare att ta med sig och visa sina mindre smickrande sidor där?

Det försöker The NBF & The Guardian reda ut och de har lanserat en interaktiv dokumentär ‘Seven Digital Deadly Sins’, som på ett roligt och lättsamt sätt speglar hur vi alla syndar i den digitala världen.

“Syndarna” i dokumentären utgörs av sing-songwriter Billy Bragg, komikerna Mary Walsh, Josie Long, Ophira Eisenberg och Bill Bailey samt författaren Gary Shteyngart och filmskaparen Jon Ronson. De diskuterar bland annat selfies, avundsjuka och zombies. Vilka är dina digitala synder? Gå in och testa dig!

  • Front End Utvecklare

Sara Orre arbetade hos Skapa som front end utvecklare en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *