Hitta rätt i content marketing-djungeln

Content marketing är på allas läppar. Det pratas om inbound marketing, thought leadership, pull marketing, content creation, content curation och article marketing. I bland kan det vara snårigt att hitta det man söker i content marketing-djungeln. Här kommer 5 tips på bloggartiklar om content marketing som förhoppningsvis får dig att se skogen för alla träd!

Content Marketing – Så skapar du innehåll som dina kunder vill läsa

I den här bloggartikeln får du reda på vad content marketing innebär och hur du ska tänka när du skapar innehåll för webben. Du får också tips på hur du skapar innehåll som dina kunder vill läsa.

Så skapar du innehåll som dina kunder villlä sa

4 sätt att dela och sprida innehåll online på ett framgångsrikt sätt

I den här bloggartikeln får du 4 tips på optimala sätt att dela och sprida innehåll på webben, varför bloggar fungerar så bra som kommunikationskanal för företag och hur nyhetsbrev kan locka nya kunder.

4 sätt att dela och sprida innehåll online på ett framgångsrikt sätt.

Så skriver du bra rubriker som funkar för webben

I den här bloggartikeln får du reda på varför vi hellre konsumerar på grund av en rolig rubrik än en prissänkning, vad skillnaden är mellan att skriva för webben och tryckt media och varför det är viktigt att använda relevanta rubriker.

Så skriver du bra rubriker som funkar för webben

8 tips för att lyckas med Content Marketing

I den här bloggartikeln får du tips på 8 viktiga saker att tänka på för att skriva relevant och långsiktigt innehåll för din målgrupp, till exempel varför analys-delen är en så viktig del av content marketing.

8 tips för att lyckas med Content Marketing

Bevis på att Content Marketing fungerar

I den här bloggartkeln får du ta del av en rolig historia om content marketing, varför det faktiskt fungerar i praktiken, vad det är som utgör ett riktigt bra innehåll och varför det får folk att agera.

Bevis på att Content Marketing fungerar

Hoppas att du gillar ovanstående tips! Är du mer nyfiken på content marketing och hur ert företag kan jobba för att möta er målgrupps behov? Tveka inte att kontakta mig eller någon av mina kollegor på Skapa.

 

 

  • Copywriter

Ett riktigt bra text berör människor och får dem att agera. Som copywriter hjälper jag er ta fram ett relevant innehåll, synliggöra det i digitala medier och väcka känslor hos er målgrupp. Med ett brinnande intresse för språk, kommunikation och reklam ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *