Higabgruppens webbplats

Vi har hjälpt Higabgruppen med att ta fram en ny, modern layout som är anpassad till en högre upplösning än tidigare. I samband med detta har även texter och bilder anpassats och bytts ut.

Den stora nyheten på webbplatsen är tjänsten “Hitta till våra hus” som ger användaren information om p-platser, kollektivtrafik och cykelparkeringar i närheten av ett antal utvalda fastigheter som Higabgruppen förvaltar.Vi har tagit fram tjänsten baserat på Microsoft Bing Maps och bl a gjort en funktion som ger användaren möjlighet att få GPS-koordinater för en p-plats skickade till sig via sms.

Hitta till våra hus - Higabgruppens karttjänst

Genom ett lättanvänt men avancerat gränssnitt har vi försett Higabgruppen med en plattform som underlättar arbetet med att administrera kartan. Higabgruppen själva har gjort ett stort jobb med insamling av information om p-platser, kollektivtrafik och cykelparkeringar i närheten av de utvalda fastigheterna.Tanken är att samma information för övriga fastigheter som Higabgruppen förvaltar ska läggas in.

Vi har även gjort ett antal förändringar för att förbättra resultatet i sökmotorerna, exempelvis Google. Ansvariga för higabgruppen.se har genomgått en SEO-utbildning för att få en bättre förståelse för hur sökmotorerna fungerar och vad de själva kan göra för att få ett bättre resultat.

Besök Higabgruppens hemsida här, www.higabgruppen.se
Testa Hitta till våra hus-tjänsten som finns dels som en integrerad del av webbplatsen samt en extern lösning med sökfunktion.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *