Härligt gensvar inför höstpremiären av Skapa & Friends!

Om dryga två veckor, den 27 september, drar vi alltså igång igen. Efter en lång sommar står Skapa & Friends åter på schemat med siktet inställt på att inspirera, utbyta kunskaper och skapa nya kontakter. Med ett fantastiskt gensvar på de inbjudningar som gick ut förra veckan ser vi ut att bli ett härligt gäng.

Är du också sugen på att lära dig mer om hur man hanterar sociala medier i en internationell verksamhet? Kanske missade vi att skicka dig en inbjudan? Än finns några få platser kvar och det är först till kvarn som gäller! Gå till anmälan.

Sociala medier i en internationell verksamhet

Olika språk, kulturer och marknader. En spridd organisation och begränsade resurser. Det finns många faktorer som gör arbetet med sociala medier till en speciell utmaning för företag som är internationellt verksamma.

Under höstens första Skapa & Friends-seminarium den 27/9 kl.16.00 kommer vår VD Erik Ekholm beskriva sina och Skapas erfarenheter av att hjälpa internationella företag komma igång med sociala medier. Han kommer peka ut fallgropar, framgångsfaktorer och visa på nyttan som ligger i att arbeta i sociala medier. Bland annat kommer han ta upp hur man via sociala kanaler når ut till en smal målgrupp och på så vis skapar relevant trafik till den egna webbplatsen.

Både du som redan har kommit igång med sociala medier, liksom du som överväger det, är naturligtvis varmt välkommen att delta!

Förhoppningen med Skapa & Friends

Förhoppningen är att våra seminarier kan bidra med både inspiration och konkreta kunskaper för ett bättre och mer värdefullt arbete i sociala medier.

Kanske jobbar du på en informations- eller kommunikationsavdelning, är marknadsansvarig eller bara väldigt nyfiken på hur du kan utveckla din affär med online-kommunikation. Hur det än ligger till ser vi fram emot att träffa dig!

Så funkar det

En gång i månaden slår vi upp dörrarna till vårt härliga kontor på Odinsgatan 10. I en härlig mix av kunskap och erfarenheter, bra musik och lättare tilltugg tar sedan Skapa & Friends rum.

Du är välkommen från 16.00. Föreläsningen börjar 16.15 och håller på i en timme. Därefter blir det mingel med tid för frågor, diskussion och snacks. Och du stannar hur länge du vill.

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret på www.skapa.se/om-skapa/skapa-friends. Ta gärna med en kollega, men glöm inte anmäla henne/honom!

Program

Nyfiken på vilka ämnen kommande seminarier under hösten kommer avhandla? Ta en titt på listan här!

Har du frågor och funderingar kring Skapa & Friends eller något annat som rör Skapa och online-kommunikation? Kontakta oss på 031-30 111 50 så kan vi prata mer.
  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *