Som våra trogna läsare vet vid det här laget så genomför vi inte mindre än fyra seminarier under september månad, tre av dem tillsammans med Mindroute och Incentive. Alla seminarier hittills har varit välbesökta, trevliga och spännande. Vi har bara gott att säga, faktiskt. Fredagen den 18/9 besökte vi Minc i Malmö och precis som när vi ar där sist var det en mycket positiv upplevelse. Tack till alla er som var där!

Agendan för dagen var den samma som i Göteborg, Erik Ekholm pratade om kommunikation i sociala medier och visade på intressanta exempel och berättade om affärsnyttan. Rickard Hansson från Incentive tog vid den röda tråden och pratade om sociala medier och kommunikation innanför brandväggarna. Återigen blev det en bra dialog, precis som i Göteborg, och det är något vi välkomnar!

Vi skickar nu ut uppföljningen till alla er som besökte oss! Medan ni fyller i den så beger vi oss mot Stockholm för att genomföra Septembers sisa seminarium.

Vill du eller någon kollega besöka oss igen så håll ögonen öppna; senare i höst/vinter kommer vi att skicka ut en ny inbjudan.

Foton på Flickr från Malmö

Uppdaterad Facebookgrupp! (gå med och få information om nästa seminarium)

Lämna feedback, tankar och idéer i vår wiki (eller nedan i kommentarfältet)

Anmäl dig till nyhetsbrev

Länkar från seminariet i Göteborg (film på Bambuser, YouTube etc)

Vad är ett social room?

Har ni några som helst frågor eller funderingar om Trendseminarium, Skapa, Incentive eller innehållet så kontakta mig sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav.jonsson@mindroute.com.

 • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 2 kommentarer

 1. Gert Raymond Svara

  HALLÅ !!!!

  Varför svarar Minc Malmö på tel.svarsinspelade anrop (15.3 2010)????

  Gert R.

  • Sofia Svara

   Hej! Vi på Skapa har tyvärr inga affärsmässiga kontakter med Minc i Malmö, förutom det att vi hyrt deras lokaler vid ett par tillfällen. Vänd dig gärna till Minc med din fråga: https://www.minc.se/

   Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *