Digital kommunikation och identitet är vår utgångspunkt men en framgångsrik helhet är alltid målet. Under de år som Skapa har funnits har vi utvecklat olika samarbeten. På så vis kan vi erbjuda dig och våra kunder en bred flora av tjänster med hög kvalitet i minsta detalj. Om du undrar något om våra samarbeten och vårt erbjudande till dig, så tveka inte att kontakta någon av oss på Skapa.

Microsoft
Sedan många år arbetar vi med väletablerad och stabil Microsoft teknik. Vi har koll på såväl Microsoft Sharepoint som asp.Net. Vi som är systemutvecklare på Skapa genomgår kontinuerligt kurser och certifieras inom olika områden. Det betyder att du är garanterad kvalité i alla steg och kan fokusera på annat än teknik i vårt samarbete.

Mindroute
Mindroute Software AB är företaget bakom det välkända CMS-verktyget lemoon® och ”Enterprise 2.0”-verktyget Incentive, och sedan en tid är de även en partner till Skapa. Publiceringsverktyget lemoon® är ett lättanvänt verktyg för webbpublicering och har vuxit stadigt de senaste åren. Incentive är ett riktigt modernt verktyg med stöd för bland annat wikis, bloggar, RSS och widgets. Läs mer om Mindroute och de olika produkterna på deras webbplats.

Litium Affärskommunikation
Litium Affärskommunikation som har sina baser i Jönköping och Stockholm, men som har välkända kunder över hela Sverige. Litium säljer produkter och tjänster inom webb och mobilitet, däribland det väletablerade CMS-verktyget Litium Studio. Det är idag ett av Sveriges ledande verktyg med 500 kunder och 1000 installationer och det kommer att på ett bra sätt komplettera de övriga verktyg som vi kan erbjuda våra kunder. Läs gärna mer om Litium Affärskommunikation och Litium Studio på www.litium.se och www.litiumstudio.se.

Dynamicweb
Dynamicweb Software AB har relativt snabbt tillskansat sig en ledande position i norden när det gäller administrationssystem för webben. I världen har Dynamicweb över 2000 stycken kunder. De utvecklar nya moduler och förbättrar befintliga fortlöpande och är unika med över 50 stycken standardmoduler och avancerad e-handel i samma plattform. Fråga gärna oss så berättar vi mer om Dynamicweb!

Tripnet

Webbhotell, systemdrift och säkerhetskopiering anförtror vi och antal av våra kunder till Tripnet. De har varit branschen sedan 1995 och har all den kunskap, erfarenhet och utrustning som någon kan behöva för att vara försäkrad om att webbplatsen och all information där ständigt är on-line och väl omhändertagen.

Duplikat
När vi behöver duplicera stora mängder CD/DVD och distribuera dem över hela världen krävs det en leverantör som kan sin sak och levererar i tid. Duplikat har om och om igen bevisat att de kan hantera komplexa order som inkluderar tryck, sammanställning, packning och distribution i rätt tid och till rätt kostnad.

GCI
Vi samarbetar med GCI, vilket är en av Sveriges ledande PR och kommunikationsbyråer. GCI:s erfarna konsulter erbjuder en rad tjänster inom intern och extern kommunikation för företag och organisationer både i privat och publik sektor.

Hilanders
Sedan ett par år har vi på Skapa ett samarbete med Hilanders reklambyrå. Det är en av Sverigest mest belönade och högst rankade byråer inom B2B i Sverige med kontor i Stockholm, Helsingborg och Malmö.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *