Det finns som du vet flera sätt att hålla koll på de senaste trenderna inom marknadsföring, produktutveckling och inte minst på webben, där hjulen snurrar allt snabbare. Man kan läsa bloggar, tidningar och nyhetsbrev. Men varför inte koppla ett RSS-flöde till din inkorg för e-post och håll koll på precis de uppdateringar som du vill, utan att leta på nätet eller spara länkar?

En sida som jag vill rekommendera för trendspaning är www.trendwatching.com, där medarbetarna ständigt håller sina tentakler ute i världen för att känna av läget och känna vart vindarna blåser just nu. I senaste trendbrevet kretsade tankarna kring det nya ekotänkandet och hur människor i allt större utsträckning finner en status i att konsumera miljövänligt. Tar du dig tid att läsa igenom den rapporten så får du kanske några nya tankar om hur ditt företag förhåller sig till miljön och hur ni profilerar företag och produkter på det området. Är det eco ugly eller eco iconic? Trendwatching.com har ett RSS flöde och ett nyhetsbrev som du utan förpliktelser kan ta del av.

Mitt andra alternativ för att hålla sig uppdaterad på trender är, såklart, Skapas uppskattade trendseminarium. Under någon timma uppdaterar vi dig och dina kollegor på det senaste inom digital media och teknik, formgivning och konsumentbeteenden. Det är verklgien ett tillfälle du inte får missa, tycker jag. Kontakta mig eller någon av mina kollegor om du vill veta mer om Skapas trendseminarium!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *