Vem minns inte med viss nostalgi och glädje alla de blandband som man spelade in från Tracks på p3 under 80-talet? Nu är det dags igen!

För inte så längesedan så lanserades den svenska musiksajten www.chilirec.com där man kan ladda hem och lyssna på musik helt gratis. Och lagligt, enligt det företag som står bakom webbplatsen. Detta beror enligt dem på att webbplatsen fungerar som en gammaldags radio där musiken spelas in med hjälp av en bandspelare. Denna enkla tanke till trots så påstår de också att det är den mest avancerade webbradion som finns i världen.

Målet med chilirec.com är att låta lyssnaren upptäcka ny musik på ett enkelt, snabbt och lagligt sätt. Det krävs inte att du är någon tekniknörd för att komma igång och lyssna. Surfa in på www.chilirec.com och väljer de radiokanaler du är intresserad av i en scrollista. Sedan scannas dina valda radiokanaler av automatiskt och musiken listas. Från listorna kan du enkelt spara ner de låtar du är intresserad av som DRM fria mp3-filer.

Stor vikt har lagts vid användarvänlighet – det är enkelt att komma igång, välja radiokanaler och börja lyssna. Testa du också!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *