Vi vill önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt härligt, lång och vilsam sommar! Vi vill också passa på att tacka för alla fina samarbeten och projekt som vi har genomfört under våren och vi ser fram emot att få komma tillbaka med förnyad energi efter semestrarna. Skapa kommer att ha öppet som vanligt alla sommarens veckor utom vecka 31 då det kommer att vara semesterstängt.

Har du brådskande frågor eller är i behov av akut support under vecka 31 så kontakta gärna Erik Ekholm på e-post erik.ekholm@skapa.se eller på telefonnummer 031-30 111 51. I övrigt hittar du alla kontakter du behöver till oss på Skapa här på vår webbplats. Om ditt ärende inte är brådskande eller om du vill att vi ska ringa dig efter semestrarna så kan du e-posta antingen Erik Ekholm eller Lars Andersson på lars.andersson@skapa.se.

Vi har i dagarna skickat ut en sommarhälsning via vårt nyhetsbrev. Den röda tråden i vårt nyhetsbrev den här gången är kundrelationer och samarbeten och hur dessa kan utvecklas, något som är mycket viktigt för oss och våra kunder. Bland annat bjuder vi på information om ABBs senaste forum för kunder, ProLogis direktmarknadsföringssatsning och val av “best practice”. Dessutom bjuder vi på underhållande läsning om bland annat Hitta.se:s senaste satsning på kartor i 3D och Joels Geocahsing-utflykt.

Glad sommar önskar hela Skapagänget, vi hörs och syns snart igen!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *