Ett kort inlägg här för att informera om att det är fullsatt på Trendseminarium i både Malmö och Göteborg. Det känns mycket roligt för oss som jobbar med evenemanget och vi ser fram emot att få träffa er alla på onsdag och torsdag.

Ni som är anmälda men som upptäckt att ni inte kan komma får gärna hojta till! Det finns personer som vill besöka Trendseminariet men som just nu står utan plats. Meddela eventuella återbud eller ditt och dina kollegors intresse till mig sofia.bjorsander@skapa.se eller besök www.trendseminarium.se för ytterligare information!

Vi kommer att genomföra Trendseminarium med jämna mellanrum framöver. Om du är intresserad av att besöka Trendseminariet då eller tycker att vi borde köra det hos er inför alla dina kollegor så e-posta mig eller kommentera detta inlägg, så sätter jag upp dig på vår intresselista.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *