toppbild_skapase1

Det är oerhört roligt att vara arrangör när man får så bra respons som vi har fått på vårt Trendseminarium!

Vi har den här gången varit mycket aktiva med vår marknadsföring i sociala media som Twitter, Facebook och bloggar och det har gett utdelning – båda seminarietillfällena är så gott som fullsatta.

Jobbar du på en marknadsavdelning och vill få in webben i marknadsmixen så passa på att anmäla dig nu för att knipa en av de sista platserna till Trendseminariet!  Nästa tillfälle är 13 maj på Världskulturmuseet i Göteborg och 14 maj på Minc i Malmö.

Seminariet i Malmö är fullsatt! Är det så att du är intresserad av att besöka oss vid ett annat tillfälle i Malmö (eller Göteborg för den delen) så e-posta gärna sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav.jonsson@mindroute.com så sätter vi upp dig och dina kollegor på vår inbjudningslista.

Läs mer och följ oss fram till seminariet på www.twitter.com/trendseminarium eller besök www.trendseminarium.se för att anmäla dig. Twittrar du själv så märk dina inlägg som är relaterade till trendseminariet med #trendsem. På så vis blir dina inlägg synliga tillsammans med andra i samma kategori.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *