Nu lanserar vi webbplatsen www.webbseminarium.se inför vårt frukostseminarium tillsammans med Litium Affärskommunikation. Tillsammans håller vi ett frukostseminarium den 10 september från 07.30 på restaurang Swedish Taste. Morgonens tema är “Från prospect till kund med sociala media”.

Det blir en spännande morgon med en annorlunda vinkel och upplägg från andra frukostseminarier som vi har genomfört. Bland annat kommer ett av de företag som vi använder som kundcase, www.familjeapoteket.se själva att delta aktivt i morgonens samtal. Litium kommer även att intervjua Familjeapoteket kring deras satsning på ny webbplats och e-handel inför slopandet av Apoteket ABs monopol.

Erik Ekholm kommer att prata om sociala medier med ett tydligt affärsmässigt fokus och ge exempel på marknadsföring som gör prospects till kund genom sociala media. Erik kommer också att ge förslag till Familjeapoteket.se på hur de ytterligare kan utveckla sin närvaro på webben.

Frågor som du kommer att få svar på under morgonen är bland andra följande:

  • Varför är webbplatsen och sociala media strategiskt viktiga kanaler för mitt företag?
  • Hur gör jag prospect till kund på webben?
  • Fungerar e-postmarknadsföring? Hur?
  • Hur driver sociala media rätt personer till min e-handel?
  • Hur hanterar jag mitt varumärke på webben?

Morgonens hela agenda, presentation av föredragshållarna etc hittar du på www.webbseminarium.se. Där kan du också anmäla dig och dina kollegor och vara med och tävla om presentkort på iTunes samt böcker.

Seminariet riktar sig till dig som är VD, marknadschef eller beslutsfattare inom ditt företag och vill påverka marknadsföring och affärer på webben. Har du frågor så tveka inte att e-posta sofia.bjorsander@skapa.se. Du kan också e-posta daniel.solving@litium.se.

Varmt välkommen!

Var? Restaurang Swedish Taste ,St Eriksgatan 6, mitt emot Göteborgs Operan.
När? 10 september. Frukost från klockan 07.30. Seminariet börjar 08.00 och avslutas 10.00
Vem? Vi bjuder in dig som är VD eller beslutsfattare inom marknadsförings- och försäljningsfrågor.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *