Under september kommer vi att fortsätta med våra populära frukostseminarier. Som vanligt är de kostnadsfria, inspirerande och kunskapsmättade. Vi kommer att genomföra det första den 10e september tillsammans med Litium på restaurang Swedish Taste vid Lilla Bommen. Temat för morgonen är “Från prospect till kund med sociala medier”.

Inbjudan går alldeles snart iväg, så håll utkik i din inbox. Dyker inte en inbjudan upp så besök gärna www.webbseminarium.se för att anmäla dig och dina kollegor eller vänner som arbetar med marknadsföring och försäljning på Internet, eller står inför beslut om nya satsningar. Följ gärna bloggen på https://webbseminarium.se/category/blogg/

Under morgonen den 10 september kommer du bland annat att få svar på följande frågor:

  • Varför är webbplatsen och sociala media strategiskt viktiga kanaler för mitt företag?
  • Hur gör jag prospect till kund på webben?
  • Fungerar e-postmarknadsföring? Hur?
  • Hur driver sociala media rätt personer till min e-handel?
  • Hur hanterar jag mitt varumärke på webben?

Trendseminarium under september…

För utom webbseminariet på Swedish Taste så genomför vi vårt mycket uppskattade Trendseminarium med webben i fokus tillsammans med Mindroute i Göteborg, Stockholm och Malmö under september. Flera har redan anmält sig och det är först till kvarn gäller, så skynda dig att anmäla dig på www.trendseminarium.se.

Under morgonen bjuder vi som vanligt på frukost och ger dig de senaste webbtrenderna och berättar om internkommunikation.

  • Och vad gör vi med webben då…? webbtrender, helhetsperspektiv och framtiden
  • e2 – get your enterprise into the web 2.0-groove! Internkommunikation som får företaget att lyfta…

Varför passar våra seminarium just dig?
Vi bjuder in dig eftersom du har en ledande roll inom ditt företag vilket gör dig till en viktig påverkare.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *