Få ordning på dina flikar i Google Chrome med Tab Snooze

De flesta av oss tenderar att ha massor av flikar öppna samtidigt som på bilden nedan. Ett bra tips för dig som vill ha lite ordning på alla dina flikar i Google Chrome är att installera tillägget Tab Snooze.

 

TAB_SNOOZE

Med Tab Snooze så kan du ”snooza” flikar som du inte använder just nu, men som du kommer behöva använda vid ett senare tillfälle. Du ställer bara in när du vill att din flik ska öppnas igen, sedan gör Tab Snooze allt automatiskt. Du kan även se vilka flikar du har sparat och öppna dom när du vill.

Gör så här:

  1. Efter installationen så ser du denna symbol uppe i högra hörnet. logo
  2. När du är inne i en flik som du vill snooza, tryck på månen och välj sedan hur länge du vill att att den ska lagras. Här kan du välja senare idag, imorgon, nästa vecka eller ställa in ett specifikt datum. 

TAB_SNOOZE21111111

   3. När du lagt till en flik så dyker en siffra upp på månen som visar hur många flikar du snoozat. Du kan se alla dessa flikar genom att trycka på “Snoozed tabs” längst ner till  vänster i menyn.

TAB_SNOOZE2WWW

SNOOOOOOOZE1

Det går även att använda en flik som en todo. Det enda du behöver göra är att trycka på todo-knappen nere till höger i menyn och en ny flik öppnas. Sedan är det bara att mata in din text:

todo_tabSnooze

SNOOOOZE

Tab Snooze är tillgänglig för både Google Chrome, iPhone och Android. Tillägget till Google Chrome hittar ni här

Hoppas tipset kan vara till hjälp! Håll utkik på bloggen efter mer tips och trix från oss på Skapa!

 

Hej! Jag heter Genc och praktiserar som systemutvecklare här på Skapa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *