Ett paket med hemligt innehåll

Hade det inte varit lite småkul om man fick ett paket med hemligt innehåll skickat till sig då och då? Det finns faktiskt en tjänst för det på nätet (såklart!).

Quartely.co fungerar så att man prenumererar på ett paket som levereras varje kvartal. Innehållet i paketet är hemligt men inriktningen på innehållet går att bestämma.

Så här kan de se ut när ett paket har levererats:

Genom att välja en sk “Curator”, låter jag han/hon få bestämma innehållet i paketet. Det kan vara en författare, artist eller stylist osv. Så om jag varje kvartal vill få ett paket som Pharrell Williams har “packat ihop” så väljer jag honom som curator. Jag kan välja att köpa en prenumeration eller nästkommande paket som “lösnummer”. Alla paket har innehåll som har en koppling till den curator du väljer att handla ifrån.

Senaste paketet från Pharrell Williams såg exempelvis ut så här och innehållet var baserat på hans senaste album “G I R L”. Varje pryl som fanns med i paketet var kopplad till respektive låt på albumet.
pharrell_williams_box

Känner du dig lite wild and crazy och kan tänka dig att köpa grisen i säcken så är quartely.co tjänsten för dig!

Priset för ett hemligt paket varierar från $50 till $100 beroende på vem din “Curator” är.

  • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *