Eko-systemet för smart online kommunikation

Är ni redo? Imorgon smäller det! För andra gången i år slår vi upp dörrarna till vårt underbara kontor och bjuder in till ett möte utöver det vanliga. Med en skön mix av föreläsning, mingel och öppen diskussion hälsar vi våra gäster varmt välkomna för att berika sig i vad vi brukar kalla för “Ekosystemet för smart online kommunikation“.

Unikt tillfälle till kunskap och mingel

För en knapp månad sedan ägde premiären av Skapa & Friends rum. Då med siktet inställt på strategier för smart online kommunikation och fokus på vikten av att engagera hela företaget i kommunikationen på webben.

Tanken bakom Skapa & Friends är att skapa en öppen mötesplats för att tillsammans kunna träffas och diskutera olika svåra moment när det kommer till marknadsföring och kommunikation i digitala medier. Att vi även valt att lägga in kortare föreläsningar i träffarna grundar sig i att vi redan sedan starten 1996 har upplevt att efterfrågan på kunskap är stor. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper som vi under 16 år i branschen har samlat på oss.

Och imorgon 21/3 är det alltså dags igen. Klockan 16.00 ser vi fram emot att möta våra härliga gäster här på Odinsgatan 10 för mingel, nätverkande och utbyte av erfarenheter i all enkelhet. Naturligtvis är vår förhoppning även att föreläsningen, som kommer pågå i ungefär en timme och handla om “Ekosystemet för smart online kommunikation” ska ge våra besökare ökad kunskap vad gäller kommunikation på webben.

Har du missat att anmäla dig? Än är det inte försent! Anmäl dig och kollegorna här, och läs gärna mer om vilka datum du ska boka upp under året.

 

  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *