Eka.com på ny plattform

I samarbete med Eka har vi lyft Eka Chemicals webbplats, Eka.com, till en ny plattform. I processen har innehållet setts över och omstrukturerats för att bättre möta besökarnas behov.

Vi har även tagit fram bildmaterial till webbplatsen samt omarbetat viss del av befintligt bildmaterial för att stärka det grafiska språket. Eka Chemicals ingår i AkzoNobel och använder nu ett bolagsgemensamt content management system, Tridion, för att administrera innehållet på webbplatsen.

Besök Eka Chemicals webbplats, www.eka.com

 • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 2 kommentarer

 1. Erik Widen Svara

  Hej Erik och Lars m fl bekanta. Gratulerar till att den nya Eka-sidan är up and running. Snyggt och innehållsrikt.
  Kul att se att ni är med i processen, jag antar att det inneburit en hel del samarbete med AkzoNobel i Holland, förutom med Anna m fl. Det ser ut att ha gått bra och blivit snyggt.

  En liten detalj, Learn more about Expancel gav inte mycket info om vad det handlar om. Men det är ni kanske inte inblandade i. Själv bygger jag hus på Orust, i stället för web och trivs väldigt bra med det.

  Bästa hälsningar
  Erik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *