Vill du läsa det senaste om e-postmarknadsföring, få lite nya tips, statistik så skall du absolut besöka E-postskolan. Där publiceras nya inlägg med jämna mellanrum som varje e-marknadsförare bör ha koll på, särskilt om e-postmarknadsföring och nyhetsbrev är en viktig del av mixen.

Gå in på bloggen e-postskolan för att få en överblick över innehållet och fördjupa dig i olika artiklar. Den senaste handlar om hurvida sociala media kommer att ersätta e-post i framtiden (till viss del, tror jag) med en några intressanta länkar där du finner fördjupat innehåll.

Vill du få en riktigt fördjupad kunskap om e-postmarknadsföring och hur ditt företag skulle kunna lyckas så föreslår jag en utbildning på området. Vi ger dig råd och tips kring målgrupper och formgivning, hur nyhetsbrevet samspelar med andra kanaler, statistik, innehållsförslag och mycket annat matnyttigt. Kontakta mig på det sätt som passar dig bäst, så får du veta mer!

Vill du lära dig mer om e-marknadsföring och strategier generellt vill jag gärna tipsa dig om Skapas nyhetsbrev som kommer ut ungefär 4-5 gånger om året. Det riktar sig till kunder, partners och en intresserad allmänhet och har därför ett brett innehåll av webbtrender, kundcase, tips och idéer samt ämnen som berör webbstrategier ur olika vinklar.

Anmäl dig till Skapas nyhetsbrev eller läsa våra tidigare utskickade!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *