Många av oss som bor eller har bott i hyreshus eller bostadsrättsförening har kanske någon gång stött på en lapp med ett mer eller mindre argt meddelande av typen “din mamma bor inte här”. En bloggare i norra Sverige började facineras av fenomenet med lappar i tvättstugan, och alla andra lappar som folk sätter upp överallt. En blogg på ämnet startades och succén är nu ett faktum.

Namnet på bloggen förklarar tydligt innehållet. Den heter kort och gott Arga lappen.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 1 kommentarer

  1. Sofia Svara

    Ett tillägg till ovanstående bloggpost är att David Batra har skrivit en bok på temat arga lappar. Den heter kort och gott “Den som inte tar bort luddet skall dö”.

    Exempel på lapp i boken är:

    ”Till dig som ställt din bil på min parkeringsplats. Må lössen från 10 000 kameler hemsöka ditt könsorgan.” (Den här lappen satt på vindrutan när Åke Andersson en morgon skulle hämta sin bil. Han hade parkerat på sin grannes parkeringsplats och fick bita i det sura äpplet.)

    Boken finns att köpa på exempelvis http://www.internetbokhandeln.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *