I november förra året arrangerade Skapa tillsammans med Mindrote ett trendseminarium med webben i fokus på Världskulturmuseet i Göteborg. Resultatet blev en succé, både i antal besökare och i respons. Därför upprepar vi nu seminariet för alla er som inte hade chans i november eller för er som vill besöka oss igen.

Den här gången går trendseminariet med webben i fokus av stapeln den 5 mars klockan 07.45 på Världskulturmuséet. Återigen är Skapas VD Erik Ekholm och Incentives frontman Rickard Hansson föredragshållare. De kommer inspirera dig inom webbtrender och kommunikation i digitala kanaler.

Förutom god frukost får du affärsutvecklande idéer och nya kunskaper. Bland annat diskuterar vi vad du kan göra för att synas bättre på webben, det som är på gång 2009 och vad kan du göra för att ta vara på interna kompetenser och kunskaper…

Ytterligare information finns på….
Vi har lagt upp en ny webbplats för er som är intresserade av att läsa mer om det kommande trendseminariet på www.trendseminarium.se.  Där finner du information om vilka som besökte oss senast, dagens agenda och mycket, mycket mer… Våra tidigare seminarier har varit mycket populära och vi ser gärna att du är en av de som besöker oss den här gången.

Anmäl dig!
Seminariet syftar till att inspirera och lyfta blicken från vardagen och motivera dig och dina kollegor till stordåd på webben. Anmäl dig och dina kollegor på www.trendseminarium.se där det finns ett anmälningsformulär. Passa också på att tipsa tre kollegor, affärspartners eller bekanta och få chans att vinna en iPod Nano (naturligtvis i valfri färg)!

Varför passar trendseminariet just dig?
Frukostseminariet passar dig som har en ledande roll inom ditt företag och som tar initiativ inom kommunikation och marknadsföring. Ta gärna med dig någon av dina kollegor till seminariet. Vi bjuder på frukost, inspirerande föredrag och affärsutvecklande idéer.

Varmt välkommen!

För mer information vänligen kontakta:

Sofia Björsander, Skapa, på e-post sofia.bjorsander@skapa.se eller telefon 031 – 30 111 55 alternativt Gustav Jonsson, lemoon, på e-post gustav.jonsson@mindroute.com eller telefon 0735 – 17 87 49

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *