Knappt har vi lagt julgodis och nyårsbubbel åt sidan förrän det är dags för nästa stora högtid. I morgon den 8 januari drar den stora elektronikmässan CES igång borta i Las Vegas. Vi som inte får besöka mässan på plats brukar ändå bjudas på en högtidsstund bland alla de bloggar som bevakar mässan.

Ofta får vi glimtar av fantastiska mp3-spelare, suveräna datorer och helt underbar hemelektronik som man sedan får gå att sukta efter hela året. Årets upplaga, trots allehanda kriser, verkar inte lida brist på intressanta produkter.

Bland förhandsinformationen märks bland annat

  • Sonys nya netbook
  • Fler Android-mobiler
  • Nya laptop-modeller från Dell
  • Asus nya tablet-netbook
  • Tunnare, större och mer trådlösa tv-apparater
  • Och självklart ett aldrig sinande utbud av iPod-dockor, Blu ray-spelare, GPS-lösningar och all annan skön elektronik.

Visst låter det som ett bra upplägg! Jag rekommenderar alla prylsugna att genast bege sig till en blog som bevakar CES. Engadget är det självklara valet, Gizmodo är en annan bra källa. Här hemma kan vi räkna med att bl.a. minhembio.com, prylfeber, prylportalen och IDGs siter kommer att ge en hyfsad överblick av vad som presenteras. Även den officiella https://www.cesweb.org/ kan vara värd att kolla upp.

Ytterligare en spännande sak som hör CES till är de dragningar, keynotes, som hålls av bl.a. Microsoft och Sony där de ger sin syn på det kommande årets teknik. Väl värt att kolla på.

Vad ser ni fram emot på CES? Vilken pryl saknar ni där hemma eller i fickan? Kommentera! De första kommentarerna belönas med en spotify-invite.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *