Behöver ditt företag blåsa nytt liv i webbsatsningarna? Saknas inspiration? Får vi på Skapa i så fall föreslå ett trendseminarium? Med webben som tema får ni under cirka en och en halv timma veta det viktigaste om det som är mest spännande, inspirerande och nyttigast just nu.

De tentakler som känner av teknikutveckling, kommunikation och webbplatser med häftiga eller nyttiga funktioner är ständigt aktiva här på Skapa. Under elva år har hunnit samla på oss gedigen kunskap och erfarenhet om marknadsföring och kommunikation på webben. Ett sätt för oss att dela med oss av vår kunskap är våra populära seminarier om webbtrender.

Skapas seminarier är alltid uppdaterade med spännande exempel på det som är bäst just och med tips om framtidens utveckling. Vårt mål är att inspirera dig att tänka i nya banor när det gäller marknadsföring och kommunikation på webben. Under året som gått har vi ur ett antal olika perspektiv pratat om communities, bloggar, marknadsföring, Web 2.0, användargenererat innehåll och mycket annat…

Föredraget inklusive efterföljande diskussion tar cirka en och en halv timma och vi genomför det gärna på plats hos er. Om det finns särskilda önskemål om innehåll eller att ni vill att vi exempelvis besöker dig och dina kollegor under en konferens så diskuterar vi gärna ett passande upplägg. Om det finns behov av att följa upp trendseminariet med konsultation i mindre grupp eller av att låta oss agera bollplank så tveka inte att säga till.

Under 2007 har vi hållit vårt trendseminarium för företag i vitt skiljda branscher och arbetsområden. Bland andra har vi besökt GCI, Volvia, ABB och WirelessCar och gensvaret har varit mycket positivt, vilket vi är stolta över.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se