Om du vill lära dig mer om sökmotoroptimering så är det läge att besöka www.lemoon.se. Där har Skapas partner lemoon för närvarande en webbskola som berör högintressanta och aktuella ämnen som till exempel sökmotoroptimering. Skapa har bidragit med värdefull kunskap i en artikel. 

Artikeln om SEO kommer att vara publicerad på www.lemoon.se under cirka en månad och ger dig de mest användbara tipsen och idéerna för hur du gör din webbplats mer synlig i exempelvis Google.se. Vår grundläggande tanke är att det inte finns några hemligheter bakom SEO, bara långsiktigt arbete. Ett arbete som du skall kunna börja med efter att ha läst igenom vår del i webbskolan! Rubrikerna är:

  • Hur man skriver relevant och välskrivet innehåll
  • Hur sökmotorerna fungerar
  • Hur man skriver välskriven kod
  • Hur man drar nytta av länkning till och från relevanta webbplatser

Ämnen som redan varit med i webbskolan är “lär känna din målgrupp” och “rätt domännamn”.

Om du vill veta ännu mer om hur SEO fungerar och komma igång eller hur du gör din marknadsföring på webben till en vinnande helhet i längden, så kontakta gärna mig på erik.ekholm@skapa.se eller på telefon 031-30 111 51!

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *