Vi har tidigare skrivit om Microsofts teknik Photosynth på Skapa.se – läs tidigare artikel här. Vi har också haft med tekniken som exempel på avancerad bildbehandling i våra tidigare trendseminarium.

Nu ikväll ser vi tekniken använd av CNN för att sammanställa bilderna från USA:s nya president Barack Obamas installation. CNN ber alla sina besökare att skicka in bilder från presidentinstallationen och från paraden längs Pennsylvania Avenue.

Man kan zooma in och ut, man kan se det som ett bildspel, o.s.v. Gå in och titta på Photosynth-lösningen på CNN:s webbplats. CNN trycker på lösningen i sin tv-sändning. De använder det som marknadsföring för sin webbplats.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *