Är du en copywriter som gillar att skapa innehåll som ger resultat?

Tjänsten är tillsatt (2012-01-09)

Sedan 1996 har vi på Skapa hjälpt företag som exempelvis Volvo Penta, TTS Marine, ABB Robotics, Berg Propulsion, Ascom och Habasit att utveckla sina affärer med smart online kommunikation. Vi tar fram lösningar som alltid har ett tydligt resultatfokus.

Vi är ett starkt sammansvetsat gäng på Skapa. Vi brinner för det vi gör. Det går bra för oss nu och vi behöver bli fler. Därför söker vi dig som tycker att det bästa i livet är att få arbeta som…

Copywriter

Du ska tycka att det är spännande att sätta dig in i våra kunders affärer och verksamheter. Du kommer att behöva intervjua personer för att skapa bra texter. Ofta kommer dessa texter att hamna i olika webbsammanhang, så du ska kunna skapa både korta och längre texter. Du ska ha en förståelse för hur innehållet påverkar Googles bild av webbplatserna.

Du bör ha en analytisk förmåga så att du kan bidra i vårt arbete med olika typer av strategi-uppdrag för våra kunder.

Det är en fördel om du själv är aktiv i olika sociala medier, så att du har en förståelse för nyttan med dessa för våra kunder.

De flesta av våra kunder har en internationell verksamhet och mycket av texterna du ska skapa, ska var på engelska. Du ska därför kunna skriva och tala engelska flytande.

Vi tror att du är en som tycker att det är spännande att komma in i ett framgångsrikt företag i grymma lokaler! Du får gärna vara tjej, men det går bra för killar att söka också.

Tycker du detta verkar intressant, kontakta i så fall mig, Erik Ekholm, genom min e-post erik.ekholm@skapa.se eller telefon 031-30 111 51. Presentera dig kort, bifoga CV och gärna några länkar till arbetsprover.

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning,

Erik

Känner du någon annan som du tror passar tjänsten? Skicka den då gärna vidare via Twitter eller dela via Facebook eller varför inte länka från din blogg?

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *