Äntligen premiär för Skapa & Friends!

Hur viktigt är det med en marknadsstrategi anpassad för webben? Vad är egentligen affärsnyttan med Facebook? Och har Google verkligen en sådan betydelsefull roll som alla säger när det kommer till online-marknadsföring? Frågetecknen är fortfarande många kring kommunikation och marknadsföring på webben. I morgon kör vi därför igång en sprillans ny omgång av Skapa & Friends, med förhoppningen att kunna börja veckla ut några av dom.

Bakgrunden till Skapa & Friends

Skapas egen Annika Ekholm berättar: Idén till Skapa & Friends är resultatet av alla de samtal och möten vi har haft under åren med duktiga personer på företag runtom i Sverige. Vi har insett att nästan alla, oberoende av bransch och ansvarsområden, ställs inför samma utmaningar när det gäller hur de skall arbeta med de digitala medierna.

Sedan vår start 1996 har vi kontinuerligt arbetat med kunskapsöverföring i olika former och vi har bara positiva erfarenheter av det. Vi upplever att behovet av kunskap är stort, men även önskan om en mötesplats där man kan utbyta erfarenheter med andra som står inför liknande utmaningar. Idag finns många olika forum för branschfolk i Göteborg men ännu inget som vänder sig till de som befinner sig på ”andra sidan”, det vill säga personerna på marknads-, kommunikations- och försäljningsavdelningarna.

Att berika sig under trevliga former skapar god karma och ökar möjligheten att bygga goda relationer. Något som kan tyckas självklart, men som samtidigt kan vara så svårt att lyckas med. Eller hur?

Online-kommunikation för bättre affärer

Därför slår vi nu en gång i månaden upp dörrarna till vårt härliga kontor för att dela med oss av kunskap och erfarenhet, som vi efter 16 år i branschen, vet att du kommer ha användning för i ditt jobb.

Vi välkomnar alla som tror på kraften i online-kommunikation och som delar övertygelsen om att den skapar bättre affärer, kanske till och med en bättre värld.

Målsättningen med Skapa & Friends är att du skall lära dig mer om hur man skapar framgångsrik online-kommunikation. Vi hoppas också att du lämnar oss med intrycket av en skön mötesplats, där du kan träffa andra spännande personer att nätverka och utbyta erfarenheter med.

Hoppas att vi ses!

Har du missat premiären av Skapa & Friends i morgon? Oroa dig inte, det kommer fler tillfällen! Nedan ser du vilka datum du ska boka in under 2012:

  • 21/3 Ecosystemet för smart online-kommunikation (OSA 14/3)
  • 26/4 Skapa MediaPac – innehållsmarknadsföring (OSA 19/4)
  • 24/5 Sociala medier i en internationell verksamhet (OSA 10/5)
  • 14/6 Policies och guidelines för sociala medier (OSA 7/6)
  • 30/8 Affärsnyttan med Facebook (OSA 23/8)
  • 27/9 Googles roll i marknadsföringen (OSA 20/9)
  • 25/10 YouTubes betydelse i marknadsföringen (OSA 18/10)
  • 22/11 Sätt mål, mät och följ upp i sociala medier – hur gör man? (OSA 15/11)

Anmälningsformulär hittar du här.

  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *