Efter tio år långt samarbete så tycker vi fortfarande att det är lika spännande att ta oss an nya projekt för ABB Robotics! De har alltid en vilja och strävan att ligga i framkant när det gäller kommunikation i digitala media – både på webb och DVD.

I dagarna lanserar vi tillsammans med ABB Robotics ett användarforum för alla de personer runt om i världen som arbetar med ABB:s eget mjukvaruprogram RobotStudio. Kärt barn har många namn; man kan kalla det för användarforum, content sharing-system eller comunity. Men för all enkelhetens skull beskriver vi forumet som ett You Tube i ABB-tappning.

Alla användare som vill kan ladda upp och dela med sig av 3D-skisser, filmklipp, skärmdumpar och andra filer. Det uppladdade materialet kan både betygssättas, kommenteras, laddas ned och användas av andra användare. Innan de uppladdade filerna offentliggörs så har ABB möjlighet att moderera bidraget.

Vi har sagt det förut och vi säger det igen; att dela information på webben är den modell som alla stora och framgångsrika företag arbetar med idag! Företag som i modern Web 2.0-anda väljer att öppna upp och låta kunder och leverantörer mötas, är de som kommer att få störst konkurrensfördelar i längden.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *